Ez lesz a cikk címsora

Egy interjút olvashatsz most, melyet Szász Mátyás, cégfejlesztési tanácsadó készített egy ügyfelével.

Tóth Gábor (50)

Gábor feleségével Kecskeméten üzemeltet több vállalkozást, melyek magyar viszonyok között meglehetősen jó életszínvonalat biztosítanak nekik. Hobbija a hajózás – évente több alkalommal vesz részt pár hetes, egzotikus vitorlás utakon, ami önmagában nagyon jól hangzik, viszont Gábor úgy döntött, hogy bezárja az egyik vállalkozását, hiába él abból.

Olvasd el a cikket, és tudd meg, miért jutott arra az elhatározásra, hogy bezárja a 20 éve meglévő, kifejezetten jól prosperáló sikervállalkozását.

Szász Mátyás:

Gábor, köszönöm, hogy elvállaltad ezt az interjút – tudom, hogy egy vállalkozónak felfedni a belső céges titkait mindig kényes téma!

Áruljuk el az olvasóknak, hogy régóta ügyfelem vagy, ha jól emlékszem, 2012 óta jársz a tréningjeimre…

Tóth Gábor:

Igen, annak idején egy 3 napos, hétvégi tréninggel kezdtem, és nagyon sok mindent beépítettem a cégvezetésbe az általad tanítottakból.

SzM:

Ezt tudom, és azt is tudom rólad, hogy Te vagy az egyik legtöbbet megvalósító ember, akinek a fejében nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is ott van az automata cégépítés.

Tudsz példákat mondani arra, hogyan próbáltad leautomatizálni a cégedet, és egyáltalán, hogy mivel foglalkozol…

TG:

Kecskeméten van több vállalkozásunk, amiről most szó van, az egy irodabútor bolt, főleg nagyker. Kisebb és nagyobb cégeknek szállítunk akár egy irodaszéktől kezdve komplett iroda berendezéseket. Leginkább Budapestre dolgozunk.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment