Közösségi vállalkozás

Az Üzleti Modell, amivel 1 éven belül olyan Jövedelmet Biztosíthatsz Magadnak, mint egy 100 Milliós Árbevétellel Rendelkező Cég Tulajdonosa


Egy újabb hangzatos cím és nagy ígéret, valódi tartalom nélkül - fogalmazódik meg jó eséllyel valami hasonló a Te fejedben is. Pedig hidd el, a fenti címsorban semmi túlzás nincs. Sőt, több vonzó részlet ki is maradt belőle. Ha szeretnéd megtudni, mégis hogyan lehetséges mindez, pontosan miképp építhetsz fel magadnak egy félig automata üzletet, ami akár már 6 hónap után havi félmilliós (1-1,5 év után pedig millió feletti) jövedelmet biztosít neked, tekintsd meg az online előadást, amiből minden részletet megtudhatsz!

Alkalmazotti Lét, Külföldi Munkavégzés, Saját Vállalkozás - vagy Valami Egészen Más?


A lehetőségek tárháza manapság igen széles, mégis kegyetlenül nehéz megtalálni azt az opciót, ami olyan életet biztosít neked, amilyenre mindig is vágytál. Ha alkalmazottként dolgozol, a béred szigorúan limitált és soha nem lehetsz szabad, ha külföldre költözöl, hátra kell hagynod mindent, ami ideköt, egy saját vállalkozásnak pedig megvannak bár a szépségei, mégis rengeteg stresszel és robotolással jár.

Mindennek Megvannak a Maga Előnyei és Hátrányai. De Mi Lenne, ha Fognánk a Hátrányokat és Kivágnánk Őket, az Előnyöket Összegyúrva pedig Kialakítanánk Valami Egészen Újat?


Mi pontosan ezt csináltuk. Kielemeztük a legnépszerűbb vállalkozási formákat és azonosítottuk mindegyiknek a legnagyobb előnyét, majd egyesítettük őket. Hogy mi lett az eredmény? Egy egészen elképesztő fúzió! A különböző vállalkozási formák házasításából született egy olyan hibrid modell, ami minden korábbinál több lehetőséget tartogat (számodra is).

Fusion Marketing - Félautomata Üzlet, a Saját Feltételeid Szerint


Nem akarunk eladni neked semmit, nem akarunk rávenni semmire, mint ahogyan azt sem állítjuk, hogy feltaláltuk a módszert, amivel munka nélkül kereshetsz milliókat. Összeraktuk azonban azt az üzleti modellt, amivel minden korábbinál egyszerűbben, kockázatok nélkül építhetsz fel egy félautomata bizniszt, amit a saját feltételeid szerint alakíthatsz.

Így Érheted El 6 Hónap Alatt a Félmilliós, 12 Hónap Alatt a Millió Feletti Jövedelmet


Míg egy hagyományos vállalkozó, akinek 20%-os profitráta mellett évi 100 millió forintos bevételt generál a cége, a különböző adók megfizetése után hónapokra visszaosztva 6-700 ezer forintot keres, addig a Fusion Marketinggel akár már 6 hónap után abszolút reális az 500.000 forintos, 1-1,5 év után pedig az 1 millió forint feletti havi személyes jövedelem. Arról nem is beszélve, hogy egy hagyományos vállalkozás elindításához általában komoly tőke szükséges és magas kockázattal jár, míg a Fusion Marketinget "aprópénzből", minimális kockázat mellett is sikerre lehet vinni.

Ez a Lehetőség Kifejezetten Neked Való, akkor is, ha…


nincs komolyabb kezdőtőkéd vagy nem szeretnél sokat kockáztatni

nincs sok technikai tudásod, de otthonosan mozogsz az online térben és  készen állsz a tanulásra

nincs még vállalkozói tapasztalatod, de megvan benned a motiváció és az elszántság

Nem számít, hogy jelenleg még tanulsz, alkalmazottként vagy vállalkozóként dolgozol. A közösségi vállalkozást akár a jelenlegi tevékenységed mellett is elkezdheted. Ne feledd: az egészet a saját feltételeid szerint alakíthatod.

A Közösségi Média Megváltoztatta, Hogyan Kommunikálunk -

A közösségi Vállalkozás Meg Fogja Változtatni, Hogyan Üzletelünk


Egyedül senki nem képes olyan eredményeket elérni, mint csapatban. A közösségek ereje megkérdőjelezhetetlen, hiszen mindenki a saját erősségeit tudja “bedobni a közösbe”, amiből mindenki profitálhat. Nem véletlen az sem, hogy a közösségi média már megváltoztatta a világot, amiben élünk. Miért ne építhetnénk erre és változtathatnánk meg azt, ahogyan pénzt keresünk?

Hogyan Működik?


A Fusion Marketing üzleti modellt, és azt, hogyan tudsz te is profitálni belőle, egy online előadás keretében mutattuk be korábban az érdeklődőknek. Szeretnénk azonban minél több ember számára ismertté tenni ezt az üzleti lehetőséget, ezért most teljesen ingyenesen megnézheted azt a videófelvételt, ahol részletesen bemutatjuk számodra a Fusion Marketinget.

Némítsd le a telefonod, zárd be az e-mailjeidet, rakd ki az ajtódra a "ne zavarj!" táblát, készíts be egy pohár vizet, és fókuszálj ide egy órára, mert olyan információk birtokába fogsz kerülni hamarosan, ami megváltoztathatja az életed.

Túl Szép Ahhoz, hogy Igaz Legyen?


Ha esetleg még bizonytalan lennél abban, hogy megéri-e megnézned az előadást, amiben elmagyarázzuk, hogyan is működik ez a hibrid vállalkozási modell, tegyél fel magadnak egyetlen kérdést: Mit veszíthetek vele?

Segítünk: maximum 50 percet az életedből. És mit nyerhetsz? Egy olyan életet, amilyet mindig is szerettél volna. A leggyakoribb kifogás, amit hallunk, úgy hangzik, hogy “ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”. Most erre mit mondjunk? Valóban túl szép, mégis igaz. Mégis működik. Máris mondjuk, hogyan!